پارتیشن بندی در ادارات، ایجاد فضا بدون دیوار
پارتیشن بندی در ادارات
پارتیشن بندی در ادارات به منظور ایجاد فضا های مستقل برای فعالیت کارکنان، ایده ای نوین و خلاقانه امروزه در دکوراسیون داخلی اکثر شرکت ها و ادارات خصوصی و دولتی به چشم می خورد. استفاده از متریال های متنوع در پارتیشن ها، موجب شده تا این مدل از جدا کننده ها، علاوه بر کاربردی بودن، قیمت مقرون به صرفه ای نیز داشته باشند. در هر قسمت می توان از ابزارهای اداری به راحتی استفاده نمود. به عنوان مثال با خرید تخته وایت برد و لوازم تحریر دیگر، برای هر قسمت از پارتیشن بندی ها، فضای دلپذیر و راحتی برای کارمندان ایجاد می شود.
بروزترین ایده های اجرای پارتیشن اداری
امروزه پارتیشن ها نقش گسترده ای را در ایجاد فضا های مستقل ایفا می کنند. به گونه ای که در حال حاضر بسیاری از ادارات و شرکت ها، از این دیوار های متحرک استفاده خواهند کرد.
پارتیشن بندی در ادارات، علاوه بر این که فضای مستقلی را در اختیار هر کارمند قرار می دهد، در زیبا سازی فضا نیز تاثیر چشمگیری خواهد داشت. طبق تحقیقاتی که در سال های اخیر صورت گرفته، زیبا سازی فضا با استفاده از تجهیزات ساده نظیر پارتیشن، به پویایی کارمندان و همچنین جذب بیشتر ارباب رجوع کمک می کند.
البته به منظور تحقق این امر، باید از طراحی دکوراسیون داخلی کمک گرفت تا پارتیشن ها طبق استاندارد معماری در جایگاه مناسب قرار گیرند . متریال استفاده شده برای آن ها، با سایر متریال دکوراسیون داخلی ادارات و شرکت ها تناسب داشته باشد. بدین ترتیب فضایی زیبا و دلنشین خلق گردد. در ادامه ایده های نابی را در اختیارتان قرار می دهیم تا بتوانید متناسب با سبک دکوراسیون فضای کاری خود، از مناسب ترین پارتیشن ها استفاده کنید.
مزیت های پارتیشن بندی در ادارات
به طور صریح می توان گفت که مزیت های چشمگیر پارتیشن بندی در ادارات، موجب محبوبیت آن ها در بین ادارات و شرکت ها شده است. نخستین مزیت پارتیشن ها که آن ها را از سایر جدا کننده ها متمایز می سازد، نصب راحت و آسان آن ها در مدت زمان کوتاه، عنوان شده است.
علاوه بر این، پارتیشن ها دارای عایق های صوتی هستند . بدین منظور پارتیشن بندی در ادارات موجب می شود تا کارکنان در فضایی مستقل، بدون سر و صدا و آرامش بخش به فعالیت های کاری خود بپردازند. بر روی پارتیشن ها همچنین می توان کرکره های مدرن را نیز نصب نمود تا محیط داخلی در معرض دید قرار نگیرد.
از دیگر مزیت های بارز پارتیشن ها، این است که می توان با استفاده از تجهیزات مختلفی نظیر تکنولوژی نانو، آن ها را به عایق حرارت و آب نیز تبدیل کرد. پارتیشن ها را به راحتی و بدون اینکه آسیبی به سقف و دیوار ها وارد شود، می توان جا به جا نمود .
این امر یکی از مهم ترین مزایای پارتیشن بندی در ادارات است. زیرا که در بزرگ و کوچک کردن محیط کاری محدودیتی نخواهند داشت. علاوه بر این، طول عمر پارتیشن ها بسیار زیاد است و با توجه به قیمت مقرون به صرفه ای که دارند، به عنوان بهترین گزینه برای ایجاد فضا های مستقل شناخته می شوند.
معایب پارتیشن بندی در ادارات
باید بدانید که پارتیشن بندی در ادارات علاوه بر مزیت های منحصر به فردی که دارند، معایبی نیز خواهد داشت. شایان ذکر است که استفاده بیش از اندازه از پارتیشن ها در فضای اداری، موجب می شود تا محیط کاری شلوغ و پرازدحام به نظر برسد که این امر در برخی موارد تمرکز کارکنان را از بین برده و موجب کاهش راندمان کاری می شود.
علاوه بر این با پارتیشن بندی، ارتباط کارکنان با یکدیگر کمتر خواهد شد. البته تمام این معایب در صورتی ایجاد می شوند که کارفرمایان بدون بهره گیری از متخصصان دکوراسیون داخلی از پارتیشن بندی استفاده کنند. در واقع پارتیشن بندی در ادارات اگر به صورت اصولی و استاندارد انجام گیرد، با هیچ عیوبی همراه نخواهد بود.
پارتیشن های چوبی
استفاده از پارتیشن های چوبی از جنس MDF از جمله ایده های رایج و پرکاربرد است . از گذشته تا امروز، در بسیاری از پروژه های اداری اجرا شده اند. اما استفاده از پارتیشن های تمام چوبی، علاوه بر این که به زیبا سازی محیط کمک نخواهند کرد، موجب کاهش روحیه کارکنان و راندمان کاری نیز خواهند شد. از این جهت امروزه پارتیشن های چوبی قدیمی را با ایده های نوین و متریال های مختلف نظیر شیشه، ترکیب کرده اند تا سبک دکوراسیون مدرن در ادارات و شرکت ها حفظ شود.
یکی از مزیت های پارتیشن های چوبی برای ادارات، نصب قفسه ها و فایل های چوبی بر روی آن ها می باشد . بدین ترتیب فضای بیشتری در اختیار کارکنان قرار خواهد گرفت. علاوه بر این، استفاده از چوب در پارتیشن بندی در ادارات، از نظر اقتصادی، مقرون به صرفه تر خواهد بود.
پارتیشن های شیشه ای
شیشه، امروزه به عنوان محبوب ترین متریال به منظور پارتیشن بندی در ادارات شناخته می شود. شیشه متریال گران قیمتی است که فضایی مینیمال و مدرن را در اختیار محیط های اداری قرار می دهد. از جمله دلایلی که موجب شده پارتیشن های شیشه ای کاربرد بیشتری نسبت به سایر انواع پارتیشن ها داشته باشند، مزیت های بارز شیشه خواهد بود. زیرا که استفاده از شیشه به هیچ عنوان فضای کاری را کوچک و دلگیر نخواهد کرد و علاوه بر این، محیطی پر نور را در اختیار کارکنان قرار می دهد.
محبوبیت پارتیشن های شیشه ای موجب شده تا در حال حاضر شاهد تنوع بیشماری در آن ها باشیم. شما می توانید از شیشه های تک جداره یا دوجداره برای این نوع از پارتیشن ها استفاده کنید و با بهره گیری از شیشه های مات در کنار شیشه های شفاف، محیطی متنوع و منحصر به فرد را ایجاد نمایید.
پارتیشن شیشه ای رنگی
شایان ذکر است که پارتیشن بندی در ادارات با استفاده از شیشه های مات و شفاف، موجب افزایش انعطاف پذیری محیط کاری می شود. یکی از جدیدترین ایده های اجرایی به منظور افزایش جذابیت پارتیشن بندی ادارات با شیشه، استفاده از شیشه های رنگی است.
با توجه به این که استفاده از پارتیشن های شیشه ای بدون هیچگونه فِرِمی، فضا را به یک محیط کسل کننده و بی روح تبدیل می کنند، امروز استفاده از شیشه های رنگی بسیار رایج شده است.
شما می توانید متناسب با رنگ اصلی متریال های داخلی محیط کاری شیشه های رنگی را سفارش دهید. همچنین می توانید بر روی شیشه ها، لوگوی برند خود را به صورت سفارشی حک نمایید . علاوه بر افزایش جذابیت محیط، برند و شعار کاری خود را به ارباب رجوع ها و مشتریان معرفی کنید.
پارتیشن شیشه ای استیل
همان طور که عنوان شد، شما می توانید متناسب با سلیقه خود و سبک اجرایی در محیط اداری و کاری، از پارتیشن های شیشه ای با فریم یا بدون فریم استفاده کنید.
پارتیشن های شیشه ای شاید در ظاهر نازک و ظریف به نظر برسند. اما باید بدانید که آن ها از دوام بالایی برخوردار هستند و دارای قابلیت عایق بودن در برابر صدا و دما نیز می باشند.
استفاده از فرم هایی با متریال های مختلف، پارتیشن های شیشه ای را از یکنواختی خارج خواهند کرد . دوامشان را نیز افزایش می دهند. اصولا استفاده از استیل یا آلومینیوم متراکم به منظور فریم سازی پارتیشن های شیشه ای، کاربردی تر هستند. همچنین استفاده از فریم های استیل با روکش تیره رنگ، جذابیت وصف ناپذیری به محیط می بخشد و محیط کاری را مدرن تر نشان می دهد.
پارتیشن های آکوستیک
از دیگر انواع پارتیشن بندی ادارات می توان به صفحه های آکوستیک اشاره کرد. استفاده از این صفحه ها در ادارات و شرکت ها با طراحی مدرن، رایج نیست . آن ها نسبت به سایر پارتیشن ها، سبک قدیمی تری دارند. در قسمت زیرین صفحات آکوستیک، چرخ های کوچکی قرار گرفته اند .
این امر موجب سهولت در حمل و نقل آن ها خواهند شد. اصولا از صفحات آکوستیک به صورت موقت استفاده می شوند. لازم است بدانید که این صفحات از ضخامت بالایی برخوردار هستند. به موجب این امر، سر و صدای محیط به طور چشمگیری کاهش پیدا خواهد کرد. شما می توانید با استفاده از گیاهان و تابلو های دکوراتیو، جذابیت بیشتری به صفحات آکوستیک ببخشید.
پارتیشن های گیاهی، جدید ترین سبک پارتیشن بندی
امروزه در بسیاری از ادارات، شرکت ها و حتی رستوران ها و کافی شاپ ها، شاهد دیوار های پوشیده از گیاهان مختلف هستیم که جذابیت بیشتری به محیط می بخشند . علاوه بر ظاهری مدرن، آرامش را به افراد القاء می کنند.
پارتیشن گیاهی، در واقع پارتیشن های چوبی ضد آبی هستند که در سر تا سر آن ها، گیاهان مختلف طبیعی نصب شده اند. این روش، به عنوان جدید ترین و منحصر به فرد ترین راهکار های افزایش جذابیت محیط های اداری معرفی می شوند.
یراق های استیل، عامل جذابیت پارتیشن ها
پارتیشن بندی ادارات تنها محدود به طراحی و اجرای پارتیشن های شیشه ای یا چوبی نیست. بلکه پارتیشن ها نیز به یراق آلات مناسبی نیاز دارند تا جذابیتشان را دو چندان کنند. اصولا استفاده از یراق ها و دستگیره های استیلی که نقره ای رنگ هستند، کاربرد بیشتری در ادارات دارند. زیرا که این مدل از یراق آلات هم برای پارتیشن های شیشه ای و هم پارتیشن های چوبی مناسب هستند .
علاوه بر این، در کنار ظاهر زیبا و کیفیت بالا، قیمت مناسب تری نسبت به متریال های دیگر خواهند داشت. البته استفاده از یراق آلاتی با رنگ طلایی مات نیز، جلوه ای ویژه را به محیط می بخشند که در کمتر اداره و سازمانی به چشم می خورند.
نتیجه گیری
پارتیشن بندی ادارات، از جمله راهکار های اصولی به منظور ایجاد فضای کاری بیشتر برای کارکنان خواهد بود. همچنین با استفاده از پارتیشن ها و جداسازی فضا، فرصت های اشتغال بیشتری در اختیار افراد قرار خواهند گرفت. در حال حاضر پارتیشن های شیشه و چوبی، کاربردی تر از سایر مدل های پارتیشن هستند . می توان از پارتیشن ها برای تمام محیط های کاری با متراژ مختلف بهره گرفت.
اینکوگروپ
سوالات متداول
- در فضای داخلی پارتیشن بندی ادارات از چه وسایلی می توان استفاده کرد؟
می توانیم از گیاهان و شلف های کتابخانه استفاده کنیم. هم چنین با خرید تخته وایت برد و لوازم تحریر مورد نیاز کارمندان به راحت تر شدن فضای کارشان کمک کنیم.
- آیا می توان از شیشه های رنگی نیز در پارتیشن بندی ها استفاده کرد؟
پارتیشن بندی ادارات با استفاده از شیشه های مات و شفاف، موجب افزایش انعطاف پذیری محیط کاری می شود. یکی از جدیدترین ایده های اجرایی به منظور افزایش جذابیت پارتیشن بندی ادارات با شیشه، استفاده از شیشه های رنگی است.