تاریخچه پدید آمدن تخته وایت برد

تاریخچه تخته وایت برد

تاریخچه پدید آمدن تخته وایت برد

اکثر مردم در طول زندگی روزانه خود، با تخته وایت برد برخورد داشته و از آن ها استفاده می کنند. به خصوص افرادی که محیط کاری آن ها، دفتر ها و مراکز آموزشی است.

این تخته ها که بسیاری از ما آن ها را با کلاس های درس در دوران مدرسه یا کلاس های دانشجویی می شناسیم.

یکی از جالب ترین اختراعات بشری در زمینه آموزش و همچنین استفاده های اداری محسوب می شود.

تخته وایت برد که بسیاری از مردم آن را جانشین بر حق تخته سیاه می دانند. دنیای بزرگی را در پشت سر خود پنهان کرده است.

تاریخچه تخته وایت برد و در مراحل بعد، موارد استفاده از آن، نکاتی هستند که می تواند برای هر فردی جذاب بوده و فکر آن ها را مشغول سازد.

مطالعه این مطلب به تمامی افرادی که در طول روز خود با تخته های وایت برد سر و کار داشته و از آن ها استفاده می کنند، پیشنهاد می شود.

هدف ما در این بخش، بررسی تاریخچه کلی تخته وایت برد بوده و قصد داریم تا با بررسی نکات مثبت و منفی تخته های وایت برد، تصمیم درستی درباره خریدن یا نخریدن این لوازم اتخاذ نماییم.
با ما در ادامه این مطلب و بررسی تاریخچه تخته های وایت برد، همراه باشید.

مخترع تخته وایت برد کیست؟

یکی از سوالاتی که ذهن همه را در زمینه تخته وایت برد به خود درگیر می کند، درباره مخترع این وسیله خواهد بود.
مانند بسیاری از وسایل و لوازم امروزی، نمی توان با اطمینان فرد خاصی را به عنوان مخترع این وسیله معرفی نمود و ما نمی توانیم با اطمینان بگوییم که چه کسی اولین بار این ابزار را اختراع کرده و آن را به تولید انبوه رسانده است.

یکی از افرادی که از نام او به عنوان مخترع تخته وایت برد یاد می شود، مارتین هیت است.

مارتین هیت که خود عکاس بود، به دنبال اختراع نوعی از تابلو بود تا بتواند ایده ها و تفکرات خود را به صورت موقت بر روی آن یادداشت کرده و سپس، آن ها را پاک کند.

هرچند برخی از افراد معتقد هستند که مالک حقیقی امتیاز وایت برد و مخترع آن، فرد دیگری به نام آلبرت استالئون است. استالئون سعی داشت تا ورقه های فولادی را به عنوان ابزاری برای نوشتن امتحان نماید.

در نهایت، اهمیتی ندارد که مخترع حقیقی تخته وایت برد چه کسی است.

مهم این است که امروزه، ما با استفاده از این ابزار، فعالیت های آموزشی خود را بهبود داده و پیشرفت زیادی را در زمینه آموزش و یادگیری حاصل کرده ایم.

مخترع تخته وایت برد کیست

مخترع تخته وایت برد کیست

تخته وایت برد برای اولین بار در کدام کشور ساخته شده است؟

همان گونه که در بخش های قبلی به این مسئله اشاره نمودیم، مخترع وایت برد، فردی گمنام است .

ما صرفا می توانیم بر اساس حدسیات خود و بررسی برخی از برگه های تاریخ، نام هایی را با شک و تردید به عنوان مخترع این وسیله معرفی نماییم.

از آن جهت که مخترع تخته های وایت برد مشخص نیست.

در نتیجه تعیین کردن کشوری خاص به عنوان خاستگاه تخته وایت برد، امری سخت محسوب می گردد.

مارتین هیت که امروزه از او به عنوان مخترع تخته وایت برد نام برده می شود، سربازی در جنگ کره بود که برای نگاتیو های عکاسی خود، نیاز به تخته ای داشت که علاوه بر ذخیره یادداشت ها، بتواند تکه های عکس یا کاغذ را نیز به آن اضافه کرده و به تخته بچسباند. در نتیجه می توان گفت: تخته وایت برد در میانه جنگی بزرگ متولد گشته است.

مارتین، خود موفق به توسعه و گسترش ایده تخته های وایت برد نشد و به همین دلیل، امتیاز آن را به شرکتی آمریکایی فروخت.

بدین ترتیب می توانیم با اطمینان بگوییم که کدام کشور در فراگیری استفاده از تخته وایت برد تاثیرگذار بوده و توانسته به بهترین شکل، این وسیله را به تمامی نقاط جهان صادر کند.

انواع تخته وایت برد

انواع تخته وایت برد

انواع تخته وایت برد

وایت برد های ابتدایی، از جنس فولاد پوشش داده شده ساخته شده بودند. استفاده از فولاد سبب شده بود تا وزن تخته ها افزایش پیدا کرده و حمل و نقل آن ها تبدیل به چالشی بزرگ شود.

شرکت های تولید کننده تخته وایت برد، امروزه، روش های متفاوتی را برای خلاص شدن از شر این مشکل پیشنهاد داده و با تولید تخته هایی با جنس های متفاوت و سبک، سعی دارند تا این وسیله را تبدیل به یک ابزار قابل حمل نمایند. تخته وایت برد چند لایه، تخته وایت برد ملامین، تخنه وایت برد آلومینیومی، فولادی و پرسلین از انواع تخته های وایت بردی هستند .

امروزه در بازار موجود بوده و شرکت های مختلف اقدام به تولید آن ها می کنند.

از تخته های وایت برد در مراکز آموزشی و کلاس های درس، بیمارستان ها، مراکز اداری و دفاتر مختلف و غیره استفاده های زیادی می شود. این گستردگی مصرف، سبب شده تا انواع مختلفی از تخته های وایت برد تولید شود و مردم بر اساس نیاز خود، اقدام به خرید و تهیه آن کنند.

بهترین راه برای انتخاب تخته درست، شناخت نیاز ها خواهد بود.

مزایا و معایب تخته وایت برد

مزایا و معایب استفاده از تخته وایت برد

تخته های وایت برد نیز درست مانند تمامی اختراعات بشری، دارای نکات مثبت و منفی زیادی خواهد بود. استفاده از تخته های وایت برد، امروزه، بسیار رواج داشته و اغلب مردم نسبت به نکات مثبت آن، اطلاعات کاملی دارند.

اما این مسئله نباید باعث شود تا ما از ویژگی های منفی این وسیله غافل شویم.

یکی از بهترین نکات درباره تخته وایت برد، این است که برای کشیدن شکلی روی آن، از ماژیک و نه از گچ، استفاده می کنیم. استفاده از ماژیک بر خلاف گچ، هیچ گونه حساسیتی را ایجاد نکرده و ذرات گرد و غبار را در هوا پراکنده نمی سازد. از سوی دیگر، شما به راحتی می توانید از ویدئو پروژکتور ها بر روی تخته وایت برد استفاده کرده و نیاز خود نسبت به پرده های نمایشی را از بین ببرید.

استفاده از تخته وایت برد به شما قدرت بالایی در زمینه انتخاب رنگ را هدیه داده و سبب می شود تا بتوانید به سادگی هر چه تمام تر، تصویر ذهنی خود را بر روی تخته پیاده کنید.

در کنار تمامی نکات خوب و مثبت، تخته های وایت برد می توانند به راحتی دچار مشکلاتی مانند خش یا فرو رفتگی شوند. وجود فرو رفتگی در یک تخته وایت برد، استفاده از آن را بسیار سخت کرده و مشاهده مطالب نوشته شده بر روی چنین تخته ای، باعث اذیت شدن چشم خواهد شد.

جنس وایت برد از چیست

جنس وایت برد از چیست

جنس وایت برد از چیست؟

همان طور که در بخش‌های قبلی به این نکته اشاره نمودیم، استفاده از تخته های وایت برد، بسیار گسترده بوده و این گستردگی، سبب شده تا شرکت های مختلف به فکر طراحی و تولید تخته های متفاوتی باشند.

به عنوان مثال تخته های ملامین، از یک فیبر ساده تشکیل شده اند که بر روی آن، لایه ای از ملامین کشیده شده است. در سوی دیگر داستان، تخته های فولادی همچنان از بین نرفته اند و بسیاری از شرکت ها اقدام به تولید تخته های فولادی و آلومینیومی می کنند.

این تخته ها نسبت به نوع قدیمی، بسیار سبک تر بوده و به راحتی می توان از آن استفاده نمود.

بسیاری از تخته های سفارشی (مانند تخته هایی که برای مسابقات و یادداشت اطلاعات مهم استفاده می شوند و تخته هایی که اطلاعات بیماران در آن قرار دارد) از جنس فولاد هستند تا با استقامت و استحکام خود، بتوانند مدتی طولانی مورد استفاده قرار گیرند.

یکی از پر مصرف ترین انواع تخته ها، تخته های چند لایه هستند؛ این تخته ها نسبت به انواع دیگر از قیمت کمتری برخوردار بوده و عمر کوتاه تری نیز دارند. نمی توان از این تخته ها برای برنامه های آموزشی استفاده کرد؛ زیرا بعد از گذشت مدتی از استفاده، تخته رنگ طبیعی خود را از دست داده و پس زمینه آن ها مقداری کدر خواهد شد.

نتیجه گیری

در نهایت و پس از مطالعه و بررسی تاریخچه تخته های وایت برد و همچنین انواع آن ها، می توانیم انتخاب درستی درباره آن ها داشته باشیم.

انتخاب نوع درست تخته وایت برد و خرید تخته وایت برد مناسب با نیاز ها، به ما در داشتن تجربه ای بهتر کمک فراوانی خواهد کرد.

استفاده از هر نوع تخته بدون توجه به کارایی اصلی آن، اشتباهی است که می تواند برای ما هزینه های اقتصادی به همراه داشته باشد.

اگر به دنبال تهیه و خرید تخته وایت برد هستید، بهتر است تا شک و دو دلی را کنار گذاشته و همین حالا بر اساس برداشت های خود نسبت به این متن و اطلاعات به دست آمده، بهترین نوع از تخته های وایت برد را برای خود سفارش دهید.

داشتن تخته ای خوب، لذت کار و آموزش را دو چندان کرده و شادابی خاصی را به محیط کاری و آموزشی شما تزریق خواهد کرد.

اینکو گروپ

اینکو گروپ وب‌سایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 − سه =

Call Now Button